Snøkkefanten

En Snøkkefanten er en  spændende, mystisk og ganske særlig skabning. Igennem århundreder har den været nissernes trofaste følgesvend og beskytter mod den dårlige julestemning, og ikke mindst den slemme slemme julehader.

SNUS:

Snøkkefanten Snus kommer fra en ganske særlig, og meget gammel familie og race af snøkkefanter. Igennem hele hans liv, og op igennem hans opvækst har han lært, at snuse sig frem til og forhindre den dårlige julestemning i at få fodfæste og i at sprede sig.

Som ganske ung snøkkefant bliver man tildelt en nissefamilie at beskytte. Snus er beskytter for familien Gran og er samtidig fotonissen Filligrans allerbedste ven. Hundredvis af spændende eventyr har de været på begge to gennem årene.

SNØK:

Snøk er en glad, og meget venlig snøkkefant. Han er fætter til Snus. Selv om det måske kan være ret vanskelig at se ligheden. Sammen udgør de to snøkkefanter dog et helt fantastisk makkerpar, der hvert eneste år formår at sætte selv den værste julestemning til vægs.

Snøk har nemlig et helt særligt talent. Med sine kraftige glade farver og hans gode humør, hjælper han nemlig med til, at skabe smil og sprede den gode julestemning. Det er nok derfor han går så godt i spænd med Luna Snefnug, der jo som i nok ved er Gloria Perlemors frække lillesøster.

Snøk fik som ung beskytter tildelt familien Perlemor,  ganske ligesom hans fætter Snus fik tildelt familien Gran. Han voksede op i byen sammen med Glorias frække lillesøster Luna Snefnug.  I dag er de næsten umulige at skille ad, selv om han da ganske vist, indimellem syntes det kan være lidt hårdt at skulle holde styr på hans meget livlige nissemakker Luna, der jo elsker snemænd.