Gamle julenumre

Filli Gran og hans venner har fundet frem til en masse dejlig gammel julemusik. Her under kan du så gense nogle af hans nisse favoritter. OBS! selv om de er nummererede, er det ikke en rangliste.

  1. Julemandens Rensdyr – Four Jacks. Denne julesang, blev udgivet på en slags juleopsamlingsplade der hedder “I denne søde juletid”

2. Høj hop, lille nisse – Lille Gitte og nisserne fra Solbyscenen. Denne julesang blev lige som den forrige indspillet på en jule-opsamlingsplade der hedder “Jul for de små”

3. Buster & Chauncey – Silent Night. Denne julesang er fra en gammel jule-tegnefilm. Den handler om to mus der hjælper en præst og nogle børn, og så hjælper de naturligvis også lige den søde præst med, at skrive alletiders dejlige julesang.

4. Daimi – Hør nu god jul. Denne indspilning stammer fra en dansk oversættelse af en gammel fransk/canadisk julefilm der på dansk hedder “Jeg mødte julemanden” Filmen blev udgivet på VHS i ganske få eksemplarer. Daimi lægger stemme til lærerinden og den gode fe, der skal redde børnene fra den onde trold. Selv ikke statens filmcentral kunne svare mig på hvorfor numrene i filmen ikke står listet som noget Daimi officielt har indspillet.

5. Fuld af jul – Emma & Ragnhild. Rigtig dejlig dansk julesang. Den er med i en af de allerbedste julekalendere, nemlig “Jul i Valhal”

6. Lokes Rapsody – Martin Brygmann. En rigtig fed julesang, med et helt fantastisk basgroove, der går helt nede fra gulvet og op i brysthulen når man rigtig fyrer op for musikken og julestemningen. Sangen er med i “Jul i Valhal” der handler om to børn der har bøvl med slem Jætte.