Smagsprøver på julefilm

1 . En juleromance ( A Christmas romance )

En vidunderlige og varm fortælling om en enlig mor der bor sammen med sine to døtre, i en lille svært tilgængelig bjergby.

Moren der bliver spillet af Olivia Newton John kæmper for, at få tingene til at hænge sammen. Pludselig en af juledagene får de besøg af en fremmed – den fæle bankmand Brian, og i horisonten lurer en slem julestorm.

2. Historien om Lille (Small one) 

Historien om æslet Lille. Filmen foregår i Bethlehem. En dreng bliver af sin far sendt til marked i juledagene. Deres æsel er blevet for gammel til at arbejde og han får til opgave at sælge det lille æsel.

Ingen vil købe hans lille æsel, og da slet ikke for en sølvmønt. Den eneste der er interesseret, vil bare lave læder af ham. Netop Da alting ser allersortest ud, møder de en venlig mand der tilbyder ham lige akkurat en enkelt sølvmønt.

Denne tegnefilm der er produceret af Don Bluth indeholder flere dejlige sange, og kan være svær at opstøve på dansk. Man kan finde den på nogle af Disneys mange julesamlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *